5 dec. 2019

Då kom den där dagen till slut..

Trots att vi under ett par års tid ställt in oss på en permanent flytt från Sverige så känns det rätt surrealistiskt när det faktiskt blivit verklighet.

I förra veckan sålde vi och skrev på slutkontraktet för vår svenska bostad och veckan innan dess så sålde vi bilen.

Under ett par månader har vi avvecklat ett boende och jag kunde inte drömma om att det skulle vara så mycket mer jobb än med en "vanlig" flytt där lastbilen kommer och hämtar bohaget när det väl är dags. Trots ett ganska avancerat schema så har allting klaffat och alla våra möbler och övriga pinaler finns nu hos vänner och bekanta.

Även om det har varit lite omtumlande så är det egentligen inte någon större förändring med att flytta till Nice.

Vi har ägt vår franska bostad i snart tio år och även om vår primära bostadsadress har varit Stockholm så är vi rätt hemtama här nere och vet precis vad vi kommer att reta oss på framöver som permanentboende.

Den stora och omtumlande livsförändringen gjorde vi för sex månader sedan då vi valde att lämna våra uppdrag och inte bli för giriga och köra på "i ett år till". Visst, ekonomiskt vansinnigt men och andra sidan så blir vi inte yngre och den där 50-årsdagen närmar sig oroväckande snabbt.

Jag har på Twitter varit rätt kritisk till samhällsutvecklingen i Sverige de senaste åren men det är inte därför vi lämnar landet. Vi är bara så vansinnigt trötta på klimatet och mörkret.

De närmaste veckorna kommer vi ägna till att fixa till bostaden för ett permanentboende då den tidigare varit riggad för uthyrning. Kanske inte något jättejobb för en händig person men för oss är det garanterat ett heltidsjobb och det gäller att inte bli allt för osams.

När väl bostaden är fixad så blir det till att hårdplugga franska även om man kommer rätt långt med skolfranskan i Nice. Framåt våren kommer vi att fokusera på att hitta vårt nya hus och det kommer att bli otaliga resor till Portugal och runt omkring i Frankrike. Vi har letat efter vårt perfekta boende i 7-8 år men under våra semestrar - nu kommer det att bli vårt jobb så nu jäklar ska vi hitta det vi vill ha.

Trots att vi inte arbetar längre så undrar jag hur tiden ska räcka till när man adderar lite exotiska resor och annat kul.

Ekonomi
Jo, vi har slutat jobba och njuter mest av tillvaron. De senaste åren har vi arbetat i egen regi och det fiffiga med det är att vi själv sätter våra löner och förmåner. Som vi planerar just nu så kommer vi att lyfta lön ett par år till utan att behöva nalla på övrigt sparkapital (primärt vinst från bostadsförsäljning) eller från vår privat utskattade aktiedepå. Visst - vi kommer inte att ta ut löner som tidigare men vi tar det vi behöver och det tidigare överskottet gick ändå bara till sparande.

Aktiedepån
Som jag tidigare publicerat så ligger depåvärdet ungefär på 13 miljoner just nu. Men som bekant så går det fort i hockey och dagligen varierar värdet med 100 000 kronor eller mer.

Aktiedepån är norra Europas tråkigaste men inriktningen är primärt att bevara värdet än att plocka in nästa 100-procentare. Vi straffas vanligtvis i uppgång men står emot bättre när börsen surar - precis som vi vill ha det...

Tidigare har jag varit rätt negativt inställd till utdelningsoptimering av aktiedepån men har på senare tid omvärderat det på grund av rådande levnadssituation. På finanstwitter flödar inläggen om alla små aktieutdelningar och även om det är trevligt med "gratis" pengar så är det en strategi som på sikt är rätt olönsam om man har en längre sparhorisont. För vår del så kommer vi behöva höja våra utdelningar om 4-5 år och därför viktar om en smula i portföljen.

Jag ger inte några större courtageintäkter till Avanza men under de senaste månaderna så har jag gjort följande transaktioner:

- Köpt Vinci SA 100@99.74€
- Köpt Siemens 100@105,62€
- Sålt SHB 2500@98,88SEK
- Köpt Sampo 250@36,39€
 

39 kommentarer:

 1. Ja, men den portföljen bör ni klara er bra. Även om det framöver blir till att teckna dyrare privata sjukförsäkringar och annat förmodar jag?
  Mvh investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sjukförsäkringar? Han har ju flyttat till Frankrike, inte Uzbekistan.. sjukvården håller högre klass än den svenska.

   Radera
 2. Och lycka till med flytten nu, hoppas allt blir som ni tänkt er.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att det går bra! Ni lever verkligen drömmen!

  SvaraRadera
 4. Följer med spänning fortsättningen och hoppas på mycket uppdateringar. Nice är en kanonstad att utgå ifrån. Vår plan är att flytta först om 6 år dock, då hoppas vi portföljen och ekonomin har hoppat upp lite. Vi tänkte köpa en liten vingård på 1-2ha Max.
  Några frågor: har ni sålt av allt boende i Sverige eller har ni kvar något så ni pendlar 6mån här och 6mån i Frankrike? Var vill ni helst bo? Har du några bra siter att dela med dig av för att hitta hus? Sen undrar jag hur ni gör med aktieportföljen, behåller ni
  Avanza/Nordnet eller hur gör ni med utdelningsmaskinen? Kan man behålla den fast man flyttar till nytt land? Sorry för ”förhöret” ��

  SvaraRadera
 5. Tycker du tävlar lite med Lundaluppen om norra Europas tråkigaste Aktiedepå:-)

  SvaraRadera
 6. Kör ni skidor i Alpes-Maritimes? Tycker det var en skön känsla när jag bodde i Nice att sticka från promenaden och kunna vara uppe i skidbackarna på ca 1,5h.

  SvaraRadera
 7. Grattis till öppnandet av ett nytt kapitel!

  En sak jag funderar på är skatten på utdelningarna. Jag har läst mig till att som boende i Frankrike så betalar man 15% kupongskatt på utdelningar i Sverige. Betalar man 15% till i Frankrike eller betyder det här lägre skatt för er?

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till att ni nu äntligen har kunnat göra slag i saken. Ser fram emot ett uppföljande inlägg där du berättar mer om:

  - Budget, hur mycket flis har ni räknat med att bränna i månaden? ni är ju inga snålgrisar direkt...

  - Vad händer med era aktieportföljer om ni skriver över er till Frankrike? Visst fungerar det bra med KF men inte med ISK?

  - Jobbar ni på distans mot Sverige, eller har ni startat ett nytt bolag i Frankrike med franska kunder?

  - Som jag tolkar det kommer ni att använda utdelningar för att spä på inkomsterna om några år? Annars har ni ju en utmärkt portfölj att börja knapra "4%" av...

  Lycka Till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle också vilja veta svar på ovan!

   Grattis och all lycka framöver, följer med spänning!

   Radera
 9. Önskar er all lycka och är (lite klädsamt) avundsjuk :-)

  Mvh Louise

  SvaraRadera
 10. Härligt att drömmen blev verklighet. Själv har jag drabbats av inte bara one utan snarare two more year syndrom. Svårt att kasta sig ut i det okända men ni är en bra källa till inspiration.
  Så nästa år blir det nog av. Eller året efter.... :-)

  SvaraRadera
 11. Hallå CM! Fantastiskt kul att läsa inlägget, nu händer det! Förstår att du inte har så mycket tid för en massa frågor inom en närtid men ställer den o hoppas på svar längre fram: du skrev i inlägget "så är det en strategi som på sikt är rätt olönsam om man har en längre sparhorisont" och jag skulle uppskatta om du kan utveckla lite mera kring den meningen!

  SvaraRadera
 12. Oj, riktigt bra sparat! Och grattis till allt!

  SvaraRadera
 13. Grattis!
  I en annan situation än er, precis börjat!
  Inspirerande
  I Jan kommer det in nästan lika mycket som det gjorde 2019!
  Mackan

  SvaraRadera
 14. Hej chansar mest!
  Drommaren önskar god fortsättning på året och hoppas att flytten blir till belåtenhet.

  Hoppas du inte tappar kontakten med Sverige allt för mycket nu när du förråder landet. Dina sarkastiska politiska inlägg behövs i bloggdjungeln här. Kan lätt bli enformigt annars!

  Ha det gött!

  SvaraRadera
 15. Liten uppdatering..... snarast

  SvaraRadera
 16. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  SvaraRadera
 17. När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
  Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
  hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
  Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
  Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
  Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
  Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
  med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
  Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
  Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
  han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
  och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
  Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
  de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
  Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 18. Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036

  SvaraRadera 19. Jag erbjuder dig online: Företagslån, personliga lån, finansiella lån, bostadslån och allt från 50.000 kr till 500.000 kr upp till 25.000.000 kr. De begärda lånen erhålls inom 48 timmar efter att filerna lämnats in. Mitt erbjudande är allvarligt, du kommer att kunna förverkliga det genom det förfarande som är det juridiska förfarandet för att bevilja lån mellan individer. För mer information, vänligen kontakta mig via min e-post: combaluzierp443@gmail.com

  SvaraRadera
 20. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
  (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
  behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera
 21. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
  Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
  Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig
  REMY.INC

  SvaraRadera
 22. Want to Sell Junk Cars Near Me Houston?

  Here We are, Pandr Junk Cars, a Cash for junk cars, is a locally owned and operated company in Houston that buys junk cars without titles. Our principal activity is the buying junk cars for recycling. We buy any year, make, or model regardless of whether the car is running or not; in other words, we pay cash for junk cars without title. Our services include a neither price quote over the phone and free pickup and removal of your car from your selected location. We will arrive in our own tow truck. Our drivers will take care of everything, and customers will receive cash for junk cars without title or no keys at the time of pickup. This is the correct location for those who buy junk cars; this is the correct location for persons.

  Website: https://www.pandrjunkcars.com
  Phone: (346) 394-1322

  SvaraRadera
 23. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
  Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
  Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig
  VI HAR SNABBA LÅN TILL DIG ALLA BELOPP DU BEHÖVER vi erbjuder alla typer av lån kom och få ditt lån hos oss inom 6 till 12 timmar lån finns på ditt bakkonto

  REMY.INC


  behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
  Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
  Maila oss remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig
  VI HAR SNABBA LÅN TILL DIG ALLA BELOPP DU BEHÖVER vi erbjuder alla typer av lån kom och få ditt lån hos oss inom 6 till 12 timmar lån finns på ditt bakkonto

  REMY.INC

  SvaraRadera
 24. ANSÖK DITT Brådskande LÅN TILL LÅG RÄNTA PÅ 3% KONTAKTA VÄNLIGEN: richardray452@gmail.com
  WHATSAPP +17087228255

  SvaraRadera
 25. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallå!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

 26. Wonderful piece you got here , I feel quite happy after I read your Article because I found out that we still have intelligent informative researchers who can still take time out of their busy schedule to put all this together SOMEONE FOUND OUT HOW EASY IS TO OBTAIN A FAKE MALAYSIA PASSPORT THAT WORKS FROM HOME I've bookmark your site and furthermore include RSS. keep us refreshed all the time.

  Y’all don’t forget to join this EXPERTS TELEGRAM GROUP for more information about the Malaysian passport and how to acquire them easily with no stress. You can also take advantage to learn and meet many Experts who will guide you on numerous techniques for anyone who love hacking and don’t know how to go about it .

  SvaraRadera
 27. HELLO Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+447535135409 Email: Libertyprivatefunding@yahoo.com , they are Reliable, Fast in communication and Trusted.

  SvaraRadera
 28. Hej mina damer och herrar; Behöver du ett snabblån inom 24 till 48 timmar? Om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att ansöka om ett lån med Novelty Finance.

  Jag heter Davina Claire, jag är finansmäklare och jag är också finansiell konsult. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån antingen från banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl. Jag är här för att rekommendera alla som letar efter ett lån att kontakta Novelty Finance för ett lån till en mycket låg ränta på 3%. De är ett pålitligt och pålitligt låneföretag och du kan arbeta med dem. Du kan kontakta dem via e-post: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information.

  NOVELTY FINANCE tillhandahåller finansieringslösningar. De erbjuder alla typer av lånetjänster (Personligt lån, Företagslån och många andra). De erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  Vad du får när du ansöker med Novelty Finance:
  • Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande.
  • Konkurrenskraftiga räntor (3 % per år)
  • Flexibla återbetalningsvillkor
  • Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
  • Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
  • Du kommer inte att ha bråttom att betala tillbaka lånet, du kommer att få tid att påbörja återbetalningen av lånet.
  • Inga dolda avgifter

  Hur man ansöker:
  Att ansöka om ett lån är snabbt och enkelt!
  Om du är intresserad av att ansöka om ett lån med Novelty Finance och behöver mer information om låneerbjudandet, ska du SKICKA ETT E-POST till (noveltyfinances@gmail.com) ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

  SvaraRadera
 29. Få ditt lån utan att betala notarieavgifter.

  Privatpersoner, köpmän och andra, mina lån erbjuder utan att behöva betala notarieavgifter mobilisera dig.
  Vi stödjer dig i denna aldrig tidigare skådade period med många exceptionella finansiella stödlösningar från 1 500 euro till 6 000 000 euro med en årlig ränta på 3 % och tillgängliga omedelbart.
  Skriv till oss så snart som möjligt för att dra nytta av våra tjänster.
  Ta reda på vårt låneerbjudande genom att skicka ett meddelande till följande e-postadress:

  E-post: rapidefinanceit@gmail.com

  Tack.

  SvaraRadera
 30. Jeg er her for å fortelle deg hvordan jeg fikk en ring som ga meg $40 000 USD. En annen type jeg også fikk av denne mannen, kan brukes til andre ting som, *Å få hvem som helst til å adlyde det du har instruert dem (snakk og gjør) ). *For å få din kjærlighet eller din ektefelle til å elske deg mer *Få flere kunder til bedriftene dine.*Øk kirken din
  menighet.*Å komme til topps på din arbeidsplass, politisk standpunkt. *Forutse innsatsspill og gevinst og mye mer. Ikke det at jeg bruker denne andre ringen til alt det jeg nettopp nevnte, men det er det legen fortalte meg at denne andre kan brukes til. Men jeg bruker min til forretningsformål. Jeg er en stolt bærer av denne ringen. Du vet, en ting i dette livet er at noen mennesker så mye tror at ting av denne art eksisterer og umulig derved, og utsetter seg for evig fattigdom. Noen ganger er det ikke alle ting du ser på nettet som du alltid tror er falske. Du må fortsatt ta risiko og se sluttresultatene. Jeg ville ha holdt dette hemmelig, men jeg kan ikke gjøre det. Noen introduserte meg for det, og derfor vil jeg ikke være så egoistisk å ikke introdusere det til folk også, selv når det ikke er tilrådelig. Hvis du kan etterlate deg frykt og prøve dette, lovet jeg deg at du vil se etter meg og være takknemlig for denne informasjonen. Disse tingene kan brukes av alle uavhengig av alder, plassering, status, kjønn osv. Hvis du er du så glad og klar til å si nei til fattigdom og andre uutholdelige ting i livet, så kan du ganske enkelt besøke mannen på en av følgende kontaktdetaljer nedenfor. E-post:greatdrnoble52@gmail.com eller WhatsApp ?(+2348137972107)

  SvaraRadera
 31. Trenger du et lån før slutten av Ramadan Kareem?
  Trenger du et akutt boliglån?
  Trenger du et raskt bedriftslån?
  Trenger du et sikret personlig lån?
  Trenger du et 24-timers låneselskap?
  Trenger du seriøst å kjøpe en bil?
  E-post: cm2752176@gmail.com

  SvaraRadera
 32. Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com Vi erbjuder lån till intresserade parter till en rimlig ränta på 2%. Intervallet är från 5 000,00 euro till 100 000 000,00 euro.

  SvaraRadera
 33. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera
 34. Hallå,

  Vi är certifierade att erbjuda typerna av lån Eller någon form av följande finansiering: Privatlån? Företagslån? Kredit för skuldkonsolidering? Förbättra ditt hem? Investeringskredit? Tillgängliga krediter? Personliga lån? Kommersiella lån? Kombilån? Konsolideringslån? Om du är intresserad kontakta oss:(dakany.endre@gmail.com)

  Brådskande låneerbjudande.

  SvaraRadera
 35. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Våra lån mycket från företag till privatlån eller långa eller korta löptider med förmånliga räntor (2%). Vår låneprocess är mycket snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com} vänligen meddela oss hur mycket lån du behöver och vill ha lånetiden. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen
  Nedan. { pedrosalvador346@gmail.com}

  SvaraRadera